Slip kreativiteten fri, iværksætter Josh Linkner

Nyhed fra L&R Business: Slip kreativiteten fri, iværksætter Josh Linkner
Lindhardt og Ringhof

Den succesfulde amerikanske iværksætter Josh Linkner giver sit bud på, hvordan du genererer nye, profitable ideer og bruger dem til at give din virksomhed en konkurrencefordel.

I dag varer et produkt livscyklus ofte ikke mere end et år, og på lang sigt er den eneste måde at opretholde innovation og vækst derfor at være kreativ – på alle niveauer i organisationen.

Forfattere og iværksætter Josh Linkner har uddraget essensen af sine årelange erfaringer som iværksætter og jazzmusiker samt hundredvis af virksomhedsledere og kunstnere i et femtrins-forløb, der sætter den kreative proces i system og hjælper ledere og medarbejdere til konstant at udvikle de ideer, deres virksomhed skal leve af.

”Slip kreativiteten fri” ruster virksomheder, ledere og medarbejdere til at holde den kreative proces og ideudvikling i gang, så de kan møde de udfordringer, et marked i konstant forandring byder dem. Samtidig fortæller iværksætter Josh Linkner, hvordan kreativitet kan bruges i forbindelse med alt fra store, markedsændrende gennembrud over gradvis innovation til daglige, løbende forbedringer.

Om forfatteren og iværksætter: amerikanske Josh Linkner er iværksætter, CEO for den succesfulde online promotion-virksomhed ePrize og en habil jazzmusiker.

Fakta om bogen
Titel: Slip kreativiteten fri
Forfatter: Josh Linkner
Omfang: 264 sider
Pris: 475 kroner
ISBN: 9788711402016

Udkommer torsdag den 16. juni 2011
MATERIALE: Bestilling af eksemplar med henblik på anmeldelse sendes til e-mail: presse(AT)lindhardtogringhof.dk.
http://www.lindhardtogringhof.dk/

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *