Tesla S inde Features

Tesla S ligner Beyoncé på hendes chaiselong. Tesla S pladser føler cool, vinduer er tætte, behøver dørene ikke knirke, selv om bageste hoved værelse er klemt. De forskellige menuer kæmpen, glødende, android-lignende centrale display er nemme at lære og overvåge mens spinding, og inddragelse af en lang akselafstand, stiv struktur, og overensstemmende melodi af luften affjedring giver en blid og jævn kørsel.

Så er der 17” touch-skærm, der er omdrejningspunktet for det indre i Tesla S bilen.

Den berøringsfølsomme skærm giver alle Tesla S interface komponenter såsom klima tilpasning og underholdning, og også benytter enten 3G eller trådløs forbindelse til Google maps, musik og fuld browser kapacitet. Den berøringsfølsomme skærm er et modigt skridt i retning af en fremtid, hvor køretøjer og info teknologi interagere og ændre den automotive industri.

Tesla S elektriske fremdriftssystem kan hjælpe glemme alt, hvad du ved om bilen ved at tilbyde en radikalt anderledes oplevelse. Chaufføren, køretøjet, og miljøet interagerer på måder som aldrig før. Med mulighed for syv sæder, fem døre, en alle glas instrumentbrættet i flerfarvet display skærme, og en batteripakke med op til 300 miles af kørsel, Tesla S er alt, hvad du ikke har råd til at gå glip af.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *