Træk din rengøring i SKAT

Med det famøse håndværkerfradrag har du mulighed for at fradrage almindelige rengøring i dit hjem.

Det gør det lige pludseligt en hel del billigere for dig at få professionelle til at klare rengøringen for dig i stedet for at bruge din egen energi på at slås med gulvklud og måtte.

Hvis du bor i trekantsområdet bør du især overveje virksomheden Renome Rengøring. Renome Rengøring tilbyder billig rengøring i Fredericia og har eksisteret siden 2005.

Med Renome får du en god og personlig betjening hver gang – og du har mulighed for at lave en abonnementslignende betaling således at du ikke fra gang til gang skal bestille fx rengøring til hjemmet.

Du skal i forbindelse med det nye håndværkerfradrag være opmærksom p, at ikke alle former for arbejde kan fratrækkes. Du kan fx ikke få hjælp til brobelægninger, havegange og indkørsler. Men almindelig rengøring, lugning, hækkeklipning, græsslåning og lignende opgaver kan du sagtens få hjælp til for delvist statens regning.

Undertegnede modtager selv rengøring hjemme. Det aflaster weekenden enormt de få timer, jeg rent faktisk er hjemme sammen med min kæreste. Det kan roligt betegnes som en ualmindeligt god investering.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *