Trendsonline.dk møder stifteren af Facebook

Google, Facebook, Ashton Kutcher, Dustin Moskovitz, hvad har de med hinanden at gøre? De er med til Techcrunch Disrupt 2011. En af de største events i Silicon Valley for iværksættere med fokus på IT / teknologi.

20 SEKUNDER SAMMEN MED VERDENS YNGSTE MILLIARDÆR
Hvad andre medier kun drømmer om, fik Trendsonline.dk muligheden for, da vi stod overfor Dustin Moskovitz, der er den ene af stifterne bag Facebook. Vi var hurtig fremme med mikrofonen og nåede at få en kort snak med ham.

TRENDSONLINE.DK VIL BRINGE SILICON VALLEY TIL DANMARK
“Vi vil skabe en tættere forbindelse til Silicon Valley. Der ligger så meget guld og venter på danske startups. Dette vil vi bringe hjem og skabe et endnu bedre fundament for at Danmark kan skabe nye vækstvirksomheder. De skal være med til at bygge fundamentet for Danmarks fremtid”, siger Daniel Laursen, stifteren af Trendsonline.dk

PODCASTET SILICON VALLEY BY NIGHT
Et af initiativerne, er et ugentligt podcast fra Silicon Valley. Dette laves i samarbejde med Lasse Chor, der pt. arbejder for Innovation Center Denmark og samtidig er en del af Trendsonline.dk:
“Der er så mange initiativrige og inspirerende personer i Silicon Valley, og deres viden og drive vil vi gerne bringe hjem til Danmark” siger Lasse Chor.

Trendsonline.dk har eksisteret et år men har på den korte tid interviewet mange danske IT / teknologi iværksættere og virksomheder som Tradeshift, Podio, Spiir.dk og selvfølgelig Danmarks iværksætter nummer et, Martin Thorborg som ejer iværksætter debat sitet Amino

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *