Unge super-iværksættere vil erobre markedet for sorte sokker

95 % af alle mænd bruger sokker i størrelse 40-47, og de fleste mænd foretrækker at have en overvægt af sorte sokker i skuffen. Hvis alle sokker har den samme farve, er af ens kvalitet og ens størrelse skal man aldrig mere bruge tid på at matche sokker igen.

Den simple tankegang var baggrunden for, at de tre unge super-iværksættere Christian Eberth, Yngvi Karlson Vatnhamar og Nicolai Lønne, etablerede webshoppen Sortesokker.dk

Forretningsmodellen er skalerbar med et kæmpepotentiale, og helt grundlæggende handler det om at gøre livet lettere og mere simpelt for kunderne. Målgruppen er mænd i alle aldre, der ved at handle i webshoppen Sortesokker.dk slipper for irritationsmomentet med sokker, der ikke passer sammen.

Sorte sokker gør hverdagen lettere
– Et par gode sorte sokker er en del af hverdagsbeklædningen for mange, og derfor bruger du også meget tid på at vaske sokkerne – eller rettere, du bruger meget tid på at sortere og parre sorte sokker efter vask. Med vores koncept slipper du for dette irriterende tidsspilde. For med ensfarvede sokker smider du blot alle dine vaskede sokker i samme skuffe og tager 2 ud hver morgen. De er alle ens og passer derfor sammen, forklarer Christian Eberth, en af medstifterne af Sortesokker.dk.

Webshoppen skal på lidt længere sigt ses som en nyfortolkning af, hvordan man som forbruger kan gøre sine indkøb. At konceptet allerede ser ud til at have ramt plet ses af anmeldelserne på Trustpilot. Her får Sortesokker.dk karakteren 9,1 ud af 10. Sjovt, genialt og ligetil kaldes forretningsideen, som har gjort hverdagen lettere for en hel masse.

Et kig ud i Europa
Onlinebutikken er Danmarks måske mest enkle hjemmeside og med det smallest tænkelige sortiment. Sortesokker.dk har én vare på hylden, nemlig onesize sorte sokker af bedste kvalitet.

Inden lanceringen blev der lagt måneders arbejde i at source markedet, og selvfølgelig blev der aflagt et besøg i ”The Town of Socks” i Kina, en by med 1,2 mio. indbyggere og op mod 200 sokkefabrikker. Målet var at finde det rette produkt, så man undgik at skrue ned for kvaliteten.

Da de tre unge iværksættere havde fået aftalerne på plads gik Sortesokker.dk i luften, og siden den spæde start er der blevet langet 30.000 par sokker over den virtuelle salgsskranke og ud til mænd og kvinder i alle aldre og alle afskygninger i det ganske land.

Men faktisk er det en forsvindende lille del, når markedet i Danmark skønnes at være på 30-50 mio. solgte par sokker om året. Men det hele er også kun lige begyndt. Vi har netop fået den første ordre til Sverige og Norge, og målet er at gøre hele Europa med mere end 600.000 mio. indbyggere til Sortesokker.dk hjemmemarked’, forklarer Christian Eberth, der sammen med sine to kompagnoner kalder sig selv for lidt af nogle sokkenørder.

Abonnér på dine sokker
Sortesokker.dk startede med kun at sælge 20 par sokker ad gangen. Det er med til at holde prisen på et konkurrencedygtigt niveau, og næste skridt er at få kunderne til at blive abonnenter og faste aftagere af nye sokker med individuelle fastsatte intervaller.

’Uanset hvor ofte man vasker sine strømper, så skal man aldrig bruge mere end et splitsekund på at finde to sokker, der passer sammen. Og når du så samtidig kan få en ny sending leveret automatisk, så er det alt i alt med til at gøre hverdagen lettere for den enkelte kunde. Og det er faktisk det, som det hele handler om’, lyder det fra Christian Eberth.

Kort om de tre iværksættere
Nicolai Lønne er serie iværksætter og har altid gang i flere projekter og har med sin viden hjulpet mange andre med at oprette og optimerer deres webshops og har været selvstændig siden han var 18 år.
Her kan bl.a. nævnes at han har været moderator på den kendte iværksætterportal Amino.dk i lang tid.

Yngvi Karlson Vatnhamar, 22 år, er specialiseret i online optimering, er medejer af Safegear.dk, der er en af de førende indenfor salg af sikringsudstyr i Danmark og lever ved siden af at opsætte og optimere hjemmesider og webshops for andre og har levet af det siden han var 14 år.

Christian Eberth er serie iværksætter og startede i sin tid HentTilbud.dk, han senere sammen med hans daværende partnere solgte for et tocifret millionbeløb.
http://www.sortesokker.dk/

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *