Unikt iværksætter event tager på danmarks turné

For første gang har folk med iværksætterdrømme muligheden for at møde franchisekæder til dating-arrangementer over hele landet.

Den kun et år gamle internetportal chainIndex.dk er på vej med et nyt initiativ, der skal gøre det lettere for folk med iværksætterdrømme at møde kæden i deres liv.
I slutningen af februar og først i marts besøger ChainIndex nemlig Slagelse, Odense, København, Herning og Vejle med et road-show, hvor folk, der har ambitioner om at blive selvstændige, kan møde op og lære om franchising samt træffe ledere fra ti succesfulde og kendte franchisekæder i et forud tilrettelagt dating-arrangement.

”Franchise-dating er en helt ny aktivitet, som vi sætter i gang på franchiseområdet”, siger Per Rohrdanz, der sammen med Toke Allentoft ejer rekrutteringsportalen ChainIndex. ”Og indtil videre har eventet fået bred opbakning fra stort set alle franchisekæder, vi har talt med” fortsætter Rohrdanz, der også fortæller, at mange af de kæder, der ikke kom med i denne omgang, har udtrykt ønske om at være med i kommende arrangementer.

Allerede på første road-show kan ChainIndex præsentere ti kæder for publikum, der i forvejen kan tilmelde sig på internetportalen og bestille mødetid med de kæder, der er interessante for dem. Det betyder, at man stille og roligt hjemmefra kan forberede sig til stævnemødet med franchisegiver ved at studere de informationer, som kæden annoncerer på ChainIndex.dk.

Unikt event
”Det er første gang nogensinde, at et road-show med franchise-dating finder sted i Danmark, og faktisk tror jeg heller ikke, at det finder sted andre steder”, siger Toke Allentoft, der som tidligere administrerende direktør i Dansk Franchise Forening har et godt personligt kendskab til international franchising. ”Vi er af den opfattelse, at road-shows vil afløse ønskerne om en franchisemesse, da de europæiske messer igennem de senere år har oplevet et vigende opbakning fra publikum, og vi forventer, at vores road-shows vil udgøre en fast tilbagevendende begivenhed, der finder sted både forår og efterår.

De to initiativtagere er overbeviste om, at der skal nye ting til, hvis flere danskere skal kende til de mange fordele ved franchising. ”Iværksætterkulturen er jo ikke ligefrem fremherskende her i landet”, siger Toke Allentoft og peger på, at mennesker, der godt kunne tænke sig at blive selvstændige med fordel kan forsøge sig med franchising, der jo er karakteriseret ved at give iværksætteren et godt fundament og en tryg ramme at udøve sin selvstændighed i. ”Og så skal vi huske, at 80 % af alle franchisetagere overlever som selvstændige imod kun 30 %, der forsøger sig på anden vis”, slutter han.
http://www.chainindex.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *