Vækstpakke på over to milliarder kroner til danske iværksættere

Iværksættere får nu en kontant håndsrækning fra det danske erhvervsliv. I samarbejde med en lang række større danske selskaber tilbyder den nye iværksætterportal Company Care alle virksomheder, der er stiftet indenfor de sidste 24 måneder, og som tilmelder sig company-care.com, en vækstpakke på kr. 25.000 til betaling af revisor, advokat og regnskabssystem – og alt, hvad iværksættere og en nystiftet virksomhed ellers har behov for.

– For første gang får unge danske iværksætter virksomheder nu en direkte økonomisk støtte fra det etablerede erhvervsliv – og det koster ikke staten en krone. Det kræver kun, at man opretter en virksomhedsprofil på company-care.com. Derefter kan man kvit og frit vælge mellem ydelser for op til 25.000 kroner, forklarer Kim Christofte, CEO hos Company Care, og fortsætter:

– Med den økonomiske krise er det i dag blevet meget svært for iværksættere at skaffe startkapital. Bankerne har på det nærmeste smækket kassen i, hvis ikke man kan stille sikkerhed, og det kan de færreste iværksættere. Vi kan heller ikke være sikre på, at politikerne – trods alle gode intentioner – kan finde løsninger, der automatisk skaber vækst i dansk erhvervsliv. Derfor er erhvervslivet nødt til selv at gøre noget, og det har vi gjort med Company Care.

– Der etableres hvert år mere end 18.000 nye iværksætter virksomheder i Danmark, og hvis de alle benytter sig af vores tilbud, vil det over de næste fem år betyde en samlet udbetaling på 2,2 milliarder kroner. I så fald vil der være tale om danmarkshistoriens største iværksætterpakke, siger Kim Christofte.

Company Care er en upolitisk Iværksættere portal, hvis eneste formål er at støtte danske virksomheder. Blandt bidragyderne til Company Cares vækstpakke er, Bech-Bruun, Topdanmark, Radisson, Travellink, Jardex, DHL Express, og PressWire – samt mange andre.

Kim Christofte påpeger, at Company Care ikke kun er en finansiel støtte for iværksættere

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *