Variationer U-Pick Em bingo

Variationer U-Pick’Em bingo er en almindelig form for bingo der giver spillerne mulighed for at vælge de numre, de ønsker at markere og overvåge en sejr. Quick Shot bingo er spil, hvor numrene er på forhånd trukket og spillerne købe forseglede bingo kort, som derefter matches mod de præ udtrukne numre. Hvis en bestemt mønster er opnået, så skal den spiller normalt vinder en præmie i henhold til en præmie bord. Nogle versioner spilles, indtil en spiller opnår en top niveau præmie og derefter nye numre er trukket og spillet begynder forfra. Denne type af bingo kan spilles over dage, uger eller måneder afhængig af vanskeligheden ved at opnå en top niveau præmie. I bonanza bingo 43 numre er på forhånd trukket i starten af en bingo session.

Tallene er trukket kan være ulige, lige eller de første 43 numre, som popper ud af maskinen. Spillerne købe kort og markere ud alle lige, ulige eller pre udtrukne tal. På et udpeget tidspunkt, spørger den, der ringer, hvis nogen har bingo.

Hvis ingen gør det, ringer derefter trækker en bold ad gangen, indtil nogen råber Gratis bingo. Dette spil er til tider spillede som en “progressiv” spil, hvor jackpotten stiger, hvis ingen hits bingo før den ønskede mængde bolde kaldes. I hestevæddeløb bingo op til 15 spillere er tilfældigt udsendt en nummer fra 1 til 15, som svarer til den øverste række af bingo flashboard. I tabel bingo udbygningen af Tribal spil på tværs af USA, er der talrige versioner af bingo, som nu emulerer hurtig virkning af casino gerne bordspil, men udnytte de principper for bingo hvor spillerne markere og overvåge matricer kort med chips. I elektronisk bingo fremkomsten af computerteknologi i bingo har udvisket grænserne mellem traditionelle spilleautomater og bingo spillemaskiner.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *