Websitesupport.dk et meget seriøst firma.

Websitesupport.dk er et seriøst firma, der ikke mangler erfaring, der er et lille men meget kompetent team bag firmaet der har mere end 60 års samlet erfaring.

De har billige priser, de tager kun fra 300 kroner i timen hvor tilsvarende ydelser i Danmark nemt koster på den forkerte side af 1.500 kroner. Det første mange spørger sig selv om når de ser priserne er “det er da billigt, hvordan kan det lade sig gøre?” Det kan det fordi at firmaet har lave omkostninger, da det ligger i Thailand og benytter freelancere fra hele verden.

Men det er kun en af grundene, Søren som har websitesupport.dk har skåret al unødvendig fyld væk, ingen fancy kontorer eller firmabiler, heller ingen firmaskovture. Søren har formået at effektivisere de forskellige arbejdsgange på en sådan måde at det ikke påvirker kvalitet negativt men gør at alle arbejder mere effektivt.

Dette har også gjort at der er en meget stor arbejdsglæde blandt medarbejderne, og det kan mærkes når man taler med en af deres support medarbejdere.

Søren har forstået at skære firmaet til så det eneste der er tilbage, er ren kompetence og arbejdsglæde.

Du kan læse mere om det unge men ambitiøse firma her 

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *