WiB Danmark danner Ny mentorordning for kvindelige iværksættere

WiB Danmark (Women in Business) tager et socialt ansvar og laver mentorordning for kvindelige studerende med iværksætter og/eller karriereambitioner

De unge mænd er rigtig gode til at starte egen virksomhed allerede i studietiden. De tør og de springer bare ud i det, hvorimod de unge kvinder er tilbageholdne.

Men Danmark har brug for at flere unge kvinder også starter egen virksomhed. De skal skabe arbejdspladser både til sig selv og andre.

”Det de unge kvinder har brug for, ligesom andre iværksættere, er mentoring fra erfarne erhvervsfolk allerede i studietiden,” siger Pia Feddersen, ejer af Mundfuld og medlem af WIB Danmark. ”Jeg meldte mig ind et erhvervsnetværk for kvinder, allerede i studietiden, og det givet mig så meget værdifuld viden i forhold til opstarten af min virksomhed. Jeg er mange gange hoppet over hvor gærdet var lavest – og det vil jeg da klart anbefale andre unge kvinder, der gerne vil ”drive det til noget”.

Derfor tager Erhvervsnetværket WiB Danmark initiativ til en mentorordning og særlige favorable medlemsvilkår for de unge kvinder.

”Vores medlemmers viden og erfaringer, kan gøre en kæmpe stor forskel for unge kvinder, der drømmer om en karriere som selvstændige. Vi har medlemmer i stort set alle brancher og på alle niveauer ….i hele Danmark – Ja faktisk i hele verden. Og så netværker vi efter filosofien, at det handler om at give.

De unge kvinder kan skyde genvej til mange løsninger, kontakter, redninger og behøver ikke selv at skulle opfinde alle de tallerkner vi har skabene fulde af.

Vi bruger netop vores netværk til at spare og videndele – og nu opretter vi et forum hvor mentorer og mentees kan finde hinanden.

Vi glæder os til at få de helt unge kvinder ind i netværket, så de samtidig kan sikre at både netværket og vi medlemmer følger med udviklingen og har fingrene på pulsen.

Og så skal man jo ikke glemme at de mennesker der giver mest, er de lykkeligste – så det er ren win-win” siger Gitte Carlend, stifter af WiB Danmark og direktør i CARLEND COPENHAGEN.

WIB Danmark lancerer det nye tiltag på Danish Entrepreneurship Award 2012 d. 14. november i Fredericia.

WiB Danmark er et erhvervsnetværk for Danske kvinder i og udenfor Danmark. Netværket er 3 år gammelt og tæller 350 medlemmer, ansatte, studerende, ledere, selvstændige og iværksættere.

Vi netværker både virtuelt via vores online forum, der er åbent 24 timer i døgnet og ved arrangementer rundt omkring i vores 12 lokalgrupper. Der er ingen mødepligt, til gengæld er alle medlemmer velkomne i alle lokalgrupper.

Det betyder at uanset om du bor i storbyen eller langt ude på landet, i Danmark eller under fjerne himmelstrøg, så kan du hente hjælp og kontakter – blot ved at logge dig på hjemmesiden.

Det vi udnytter i WiB er kvinders evne til at mixe såbarhed, hjælpsomhed og sejrsvilje. Vi værner om god energi, booster hinanden – og vokser både personligt og karrieremæssigt. Og så eksisterer Jante ikke i vores univers.

Normalt medlemskab koster 249,- pr. måned, danske kvinder bosat i udlandet er gratis medlemmer (i mindst et år), og vores nye kategori for fuldtidsstuderende kr. 99,- pr. måned og ingen indmeldelsesgebyr.
http://wib-danmark.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *