Zendesk etablerer udviklingscenter i Danmark

København, august 2011 – Zendesk, den førende leverandør af cloud baseret helpdesk-software, annoncerede i dag etableringen af ​​et nyt software-udviklingscenter i Danmark, det land, hvor Zendesk blev født. Investeringen i Danmark og oprettelsen af nye danske jobs blev offentliggjort af Mikkel Svane, CEO for Zendesk, i forbindelse med ”Zendesk Kommer Hjem” arrangementet i Carlsbergbyen i København i dag.

Zendesk blev grundlagt i København i 2007, og har nu mere end 10.000 kunder verden over og mere end 3.000 kunder i Europa alene, herunder SAS Airlines, London School of Economics, Moonfruit, CoreMedia, Tradeshift, og Libération.

“Zendesk er kommet en lang vej fra vores ydmyge start i et loftsrum i København,” siger Mikkel Svane. “I de sidste par år har vi oprettet globalt hovedkvarter i San Francisco, etableret vores europæiske hovedkvarter i London, og vokset til mere end 100 medarbejdere. Vi er meget glade for at meddele, at vi nu åbner et nyt udviklingscenter i Danmark, hvor vi vil ansætte en halv snes udviklere alene i år. ”

Mikkel Svane annoncerede også et nyt verdensomspændende program for nystartede virksomheder. “Efter selv at have været en lille startup i Danmark, anerkender vi og er taknemmelige for alle, der hjalp os undervejs. For at hjælpe andre i samme position, annoncerer vi nu et gratis ét-årigt Zendesk Plus + abonnement for nystartede virksomheder tilknyttet væksthuse, såsom Startupbootcamp og Seedcamp. Dette er nu kendt som vores ”Zendesk Loves Startups” program. ”

Mange af de hurtigst voksende startups, såsom Groupon, Airbnb, og Dropbox startede alle med Zendesk, da de var små ventures drevet af deres ønske om at levere overlegen kundeservice. Med det nye ”Zendesk Loves Startups” program, ønsker Zendesk at hjælpe andre små nystartede virksomheder, med at slutte sig til denne liste af hurtigt voksende startups.

Inkubatorer fra hele verden har forpligtet sig til at være en del af ”Zendesk Loves Startups” programmet, herunder Excerate Labs, HackFWD, Seedcamp, Startupbootcamp, Startup Weekend, TechHub og TechStars.

”Det er fantastisk at se Zendesk komme hjem og etablere jobs i Danmark” siger Alex Farcet, administrende direktør for Startupbootcamp i København. ”Zendesk har bevist at det at kunne levere overlegen kundeservice er essentielt for at opnå succes. ”Zendesk Loves Startups” programmet giver iværksættere i Danmark og resten af verden mulighed for at være lidt foran på vejen til success og vi er stolte over at kunne være en del af det.”

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *